Konsept og problemstilling
Type prosjekt : Skoleprosjekt
Vitamin + er et vitaminvann som skal hjelpe å nå den anbefalte daglige dosen av vitaminer. Målet var å skape en sunn drikke full av vitaminer og samtidig være sukker- og kalorifri. Hovedmålgruppen er unge voksne mellom 18-30 år som er opptatt av en sunn livsstil.
Jeg ønsket å skape et design som ville være fengende og skille seg ut blant andre drikkevarer i butikkhyllene. Ved hjelp av geometriske former og fargerike farger. Målet var å få frem et budskap på en litt utradisjonell måte, ved hjelp av farger og  enkle geometriske figurer. 

Hvordan lage en emballasje som vil skille seg ut blant sine
konkurrenter og fange oppmerksomheten til målgruppen?
Hva var tanken?
Mitt ønske var å gå bort fra det som allerede er å finne i hyllene som ofte er enkle design hvor enten typografi og farge står i fokus eller design hvor smakene blir vist frem ved hjelp av realistiske bilder av for eksempel frukt eller bær.
For å gjøre budskapet mitt enda klarer brukte jeg sterke og fargerike farger for å gjøre smaken enda mer tydelig. Jeg føler jeg fikk budskapet veldig klart og tydelig frem, når du ser en orange sirkel er det lett å skjønne at det er smaken av appelsin, eller når du ser en halv sirkel i fargen gul er det lett å tyde at smaken er sitron.
Selv om designet er veldig klart og tydelig når du faktisk studerer det er det ikke like åpenbart om du bare går fort forbi. Noe som også var litt av tanken. Jeg ønsket å gjøre kunden nysgjerrig på produktet, og stoppe opp for å se på det nærmere.

You may also like

Back to Top